Skip links

Historien om dahlberg

dahlberg assurance agentur er en virksomhed med over 100 år på bagen. Virksomheden blev stiftet helt tilbage i 1919 af cand.jur Erik Dahlberg. Erik Dahlberg var frem til sin død indehaver af dahlberg. Siden da har der været forskellige ejere ind over dahlberg – heriblandt Espen Neergaard Dinesen og dennes kone, som i en lang årrække havde ansvaret for virksomheden. Espen Dinesen blev allerede en del af dahlberg allerede i 1941, hvor han var administrerende direktør for virksomheden. Espen Dinesen var en berejst mand, og han var desuden medlem af direktionen i flere af Lloyd’s of Londons datterselskaber.

Allerede fra starten samarbejdede dahlberg med Lloyd’s of London, hvorigennem vi solgte forsikringer til alle brancher i Danmark. Og siden 1921 har vi været coverholder for netop Lloyd’s – og formentligt en af de ældste af slagsen i Danmark. En coverholder er et selskab eller partnerskab, der er bemyndiget af Lloyd’s til at indgå forsikringsaftaler og tegne policer på vegne af dem.

Virksomheden dahlberg var i en årrække både forsikringsmægler og forsikringsagentur under samme tag, men disse blev opdelt i 2015. I dag er dahlberg assurance agentur as således alene et forsikringsagentur.

Ligesom det var tilfældet i 1919 samarbejder dahlberg i dag hovedsageligt med Lloyd’s of London, hvorigennem vi tegner vores professionelle ansvarsforsikringer, terrorforsikring samt helt unikke forespørgsler, som netop Lloyd’s of London har kapacitet og erfaring med.

Nyt ejerskab

I 2021 overtog det nuværende ejerskab dahlberg, der således nu er familiedrevet af Niels Henrik Hansen og Ann Vindelev. De har sammensat deres eget hold med kollegaer, der kommer med erfaring både fra og uden for forsikringsbranchen.

Ann og Niels Henrik har allerede igangsat nye samarbejder og lanceret nye forsikringsprodukter til markedet. Det bliver spændende, hvad fremtiden bringer.

Leave a comment

 

Hvis formularen er længe om at indsende begæringen, prøv venligst igen via siden 'Kautionsforsikring'.

This will close in 0 seconds