Skip links

dahlberg assurance agentur

dahlberg assurance agentur er et forsikringsagentur, som er Lloyd’s Coverholder. Vi er en dansk familieejet virksomhed med seks ansatte, der alle betjener vores kunder fra vores kontor på Frederiksberg. Vi lægger vægt på den personlige, hurtige og effektive betjening af vores kunder, hvoraf flere har været med os i mange år.

HOLDET BAG

Ann Vindelev

Head of Office & Underwriter, ejer

Tina Holst Kristensen

Underwriter

Kenneth Schultz

Senior Underwriter

Niels Henrik Hansen

Direktør & ejer

Ina Solberg

Head of Content & Business Developer

Caroline Schirrmacher

Underwriter

100 ÅRS HISTORIE

Vi er en virksomhed med over 100 års erfaring, og vi er den ældste coverholder under Lloyds of London – verdens største forsikringsmarked –, som vi har været korrespondent for siden 1921. Vi har derfor adgang til en bred vifte af (specialbyggede) forsikringsprodukter til det danske marked. Hos dahlberg tager vi udgangspunkt i den individuelle kundes behov og udarbejder herefter en forsikringsløsning, således at vores kunder er sikret optimalt. Dette betyder også, at billedet på en forsikringsløsning sjældent er ens fra kunde til kunde.

 

Sådan arbejder vi
Som forsikringsagentur arbejder vi som agenter for udvalgte forsikringsselskaber, og vi har samarbejdspartnere i både den danske og internationale forsikringsbranche. Det betyder, at vi har lov til at acceptere risici, at afgive præmier, at udstede policer og dermed tegne forsikringer på vegne af forsikringsselskaberne. Vi agerer altså på selskabets vegne, så hvis forsikringen f.eks. er tegnet i Lloyd’s, skal man ikke tænke på engelske formularer og engelsksprogede medarbejdere, for alt dette håndterer vi.

Fordelen for dig er, at vi arbejder som agenter for flere forskellige forsikringsselskaber og repræsenterer altså ikke blot ét selskab, som assurandører f.eks. gør. Vi er derfor ikke begrænset af et enkelt selskabs produktudvalg. Samtidig har vi også mulighed for at tilbyde dig fordelagtige forsikringer hos forsikringsudbydere, som normalt kun tilbyder forsikringer via et mellemled.

100 ÅRS HISTORIE

Lloyd’s er verdens førende forsikringsmarked, hvor der er samlet så stor ekspertise, at man kan forsikre alle former for risici.

Hertil kommer en række utraditionelle risici, som det typisk er umuligt at afdække i almindelige forsikringsselskaber. Det er eksempelvis forsikring af politiske risici, af sportsfolks indtægtstab eller andre specielle risici.

Alle forsikringsaftaler kommer i stand efter en forhandling mellem en Lloyd´s underwriter og en anerkendt Lloyd´s mægler. dahlberg assurance agentur placerede den første forsikring hos Lloyd´s i 1921, og vi formidler i dag forsikringer hos Lloyd´s som Lloyd’s coverholder.

Du kan læse mere om Lloyd´s på deres hjemmeside.

Besøg Lloyd's hjemmeside

 

Hvis formularen er længe om at indsende begæringen, prøv venligst igen via siden 'Kautionsforsikring'.

This will close in 0 seconds